Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan rense en baby Car Seat

Livet med en baby bringer ofte messes til hvert hjørne av livet, og hennes bilsete er intet unntak. Sølt drikke, kan biter av mat og gulping alle skape kaos på et bilsete. For å gjøre setet vare, er det viktig å holde den ren. Instruksjoner
en

Ta bilen setet ut av bilen, og plassere den på et gammelt teppe i oppkjørselen din. Sikre alle babyens bil leker er satt bort før du begynner rengjøring.
2

Suck opp matrester og skitt med en batteridrevet vakuum. Hvis mulig, bruk en bærbar støvsuger møbler til å rengjøre de små, vanskelige å nå områder av bilsetet.
3

vaske av plast deler av setet med mild såpe og vann.
4

Fjern hele bilsete cover, hvis mulig, og kjøre det gjennom vaskemaskinen er svak syklus. Heng lokket på en ekstern linje til tørk, da det kan krympe i tørketrommelen.
5

Spot rengjøre farget flekker på bilen foran deg hvis du ikke kan ta av dekselet, og holde bilen dører åpne i flere timer etterpå for å tillate noen røyk å unnslippe. Vær sikker på at du kan bruke såpe på bilsetet materielle ved å sjekke pakken retningslinjer.
6

Skrubb bilsete armer og bunn, da disse stedene er ofte de mest skitne.
7

Tørk babyens bil leker, som ofte er like skittent som bilsete selv.
8

Re-installere ren bil sete i bilen, og ta spesielt vare på at alle deler av bilsetet er til stede og installert trygt og riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122107.html

Previous:
Next:

Car Cleaning