Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Brake Støv Forebygging

Brems støv er fiende av alle kjøretøy og kan bygge seg opp på den reneste av dem. Vanligvis brems støv samler seg på hjulene, noe som gjør det vanskelig å holde dem rene som det er vanskelig å fjerne og ofte hoper seg opp på hjulene. Det finnes metoder for rensing hjulene effektivt å kutte ned på brems støv. Tar tid å rense og beskytte dine hjul vil forlate dem med en mer langvarig glans. Du trenger
Automotive såpe
Bucket
Vannslange
myk børste
Wheel renere
Butikk filler (2)
Flytende bilvoks
mikrofiberklut
Vis flere instruksjoner
en

Hell omtrent tre gram av automotive såpe løsning i en plastbøtte. Fyll bøtte halvveis med vann.
2

Wet ett hjul om gangen med slangen. Dypp en myk børste inn i såpe blandingen og rengjør hjulet for å fjerne bremsestøv. Bruk børsten til å komme inn mellom hver eike på hjulet hvis det er aktuelt. Noen hjul har ikke eiker. I dette tilfelle, bare å bruke børsten for å rengjøre hele hjulets overflate. Ved hjelp av pensel og såpe først vil vaske bort mesteparten av brems støv på hvert hjul.
3

Spray hjulet renere på hvert hjul, en om gangen. Wheel renere, tilgjengelig til enhver automotive butikken, er en sur løsning som angriper brems støv. Noen hjulet rengjøringsmidler er svært sure og kan ødelegge hjulet avslutningen, så bruk en kvalitet rengjøringsmiddel, for eksempel P21S eller Sonax, som er tyske merker som er pH-balansert. La hjulet renere sitte på hvert hjul i 30 sekunder.
4

Fjern hjulet renere fra hvert hjul ved hjelp av børsten. Skyll av hjulet med slangen og tørk hjulet tørt med en fille.
5

Hell en generøs mengde væske bilvoks på en annen fille. I en sirkulær bevegelse, tørke av voks på hvert hjul, en om gangen, og la voks for å sitte på dekk i ca 30 sekunder. Voksen vil beskytte hjulet fra samler brems støv og gjøre rengjøringen hjulet lettere neste gang. Bruk en mikrofiberklut til å tørke av de tørre voks partikler. Hvis voks ble brukt riktig, bør hjulet har en glatt tekstur.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122578.html

Previous:
Next:

Car Cleaning