Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvor å Feilfri Mugg & fuktighet Fra Auto Carpet

Hvis bilen din har vært i en flom eller lidd vannskade, så din auto teppet er sannsynlig å ha mugg. Hvis du lar mugg og fuktighet alene og ikke prøve å fjerne det, vil bilen trolig beholde en ubehagelig stank. En grundig rengjøring vil mest sannsynlig bli kvitt mugg og fuktighet uten å måtte betale en auto detaljering selskapet å fullføre den jobben for deg. Du trenger
Våte VAC | Tørre håndklær
Fortynnet teppe renere i en sprayflaske
Hydrogenperoksid
skure
Vis flere instruksjoner
1

Bli kvitt den gjenværende fuktighet på auto teppe. Den beste måten å gjøre dette på er å bruke en våt støvsuger på området som er berørt av fukt og mugg. Overflødig vann på mugg teppet kan fjernes med tørre håndklær.
2

Fjern teppet fra bilen, hvis mulig. Plasser den opp ned i et solrikt sted for å fullstendig tørke teppet fiber. Hvis teppet ikke er i stand til å bli fjernet fra bilen, la vinduene åpne for å hjelpe den tørke.
3

Finn mugg flekker etter at teppet har tørket. De vil vises som små hvite flekker på fibrene i auto teppet.
4

Rengjør teppet med fortynnet teppe renere å fjerne mugg flekker fra utsiden av teppet. Spray en blanding av halvparten vann og halvparten teppe renere. Skrubb på flekkene før de ikke lenger er synlige.
5

Bruk en løsning av ½ prosent av hydrogen peroxide. Plassere et tynt lag med hydrogen peroxide over mugg-berørte teppe og la den tørke i sollys vil hjelpe drepe eventuelle gjenværende mugg. Holde bilen vinduene åpne så lenge det tørker for å holde bilen godt ventilert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122267.html

Previous:
Next:

Car Cleaning