Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Den beste måten å fjerne hardt vann flekker fra Car Windows

Det finnes en rekke produkter som er designet i den hensikt å fjerne de gjenstridige vann flekker fra bilvinduene. Noe fungerer bra, og andre kan ikke være så effektiv som annonsert, eller kan kreve flere søknader før de ønskede resultatene blir realisert. I arsenal av produkter og hjem rettsmidler laget for dette formålet, kan fjerne hardt vann flekker krever prøver flere ulike tilnærminger for å finne en som fungerer på en tilfredsstillende måte. Å få vanndråper ut

Detaljering eksperter anbefaler at før du forsøker å fjerne hardt vann flekker, bør glasset være kult å ta på. Varme kan forårsake renhold løsninger for å tørke for fort og eventuelt legge til problemet med spotting og streker. Hardt vann flekker er et resultat av mineralforekomster i vannet. Vann på bilvinduene fra kilder som sprinkleranlegg eller regn innskudd sine mineraler på glass, om lov til å tørke.

Produkter som inneholder ammoniakk bør unngås når du forsøker å fjerne hardt vann flekker. Bortsett fra å være et giftig stoff, vil ammoniakk tørke ut gummi og myknede deler av auto trim, forårsaker den til tørk, bli kjedelig og crack. De profesjonelle detailers på autodetail.org anbefaler kun bruk av produktene som er utviklet spesielt for auto glass rengjøring, og som ikke inneholder ammoniakk. Den auto detaljering fagfolk anbefaler bruk av en "waffled" mikrofiberklut for rengjøring. Den er myk og absorberende, og vil ikke avsette lo inn i vinduet overflate. De samme resultatene kan oppnås ved hjelp avis (svart og hvitt), som er et triks som har blitt brukt gjennom årene av taxi sjåfører å rense og polere sine vinduer.

Annet svært populært middel er sitronsaft eller hvit destillert eddik. Hardt vann flekker er alkalisk-basert og kan lett fjernes med en mild syre som finnes i sitronsaft og eddik. Når du bruker en av disse produktene for å fjerne hardt vann flekker, er det best å bruke destillert eller renset vann i blandingen. Uansett hvilken løsning som velges, bør forholdet være en del vann til to deler eddik eller sitronsaft, siden ingen av dem ikke vil forårsake skade på vinduet. Spesielt vanskelige hardt vann flekker kan kreve ufortynnet sitronsaft eller eddik for å fjerne dem helt. Bruk to-til-en løsning som erstatning for vinduet vaske væske i bilen, og som et forebyggende tiltak for å holde vinduer spot-free.

Ifølge Auto Detailer forum, noen flere anbefalinger inkluderer bruk av et syrebasert rengjøringsmiddel kalles 3D Eraser. Spray den på og la den sitte i ti sekunder før skylling. Det kan være nødvendig å utføre flere applikasjoner for å fjerne flekker, men hvis flekkene ha vært tilstede i for lang tid, kan de ha etset glasset og kan returnere selv etter fjerning. Steve Okun, en profesjonell auto Detailer anfører at bruk av en lavere pH kjemisk vil umiddelbart nøytralisere flekker og at ionisert vann eller vann som har blitt filtrert gjennom en omvendt-osmose system vil fjerne mineraler og gjengi spot-free vinduspuss. Han liker denne metoden fordi det reduserer risikoen for skader, krever mindre arbeid og koster mindre enn noen av de andre alternativene.
Hindre fremtidige Vann Spots

Når flekkene fjernes fra glasset, bør forebyggende tiltak treffes tiltak for å redusere muligheten for gjentakelse av flekk oppbygging på frontruten. Bruk en protectant som Rain-X, Spot-X eller Aquapel å holde hardt vann flekker fester seg til frontruten. Disse produktene skape en barriere mellom frontruten og vannet slik at vannet perler av i stedet for å stikke og tørking. Også prøve Crystal Clear 550, Glass Clearing Agent. Dette produktet hevder å være i stand til å raskt fjerne flekker og etsning på briller, og gjenopprette den til 95 prosent av sin opprinnelige klarhet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122490.html

Previous:
Next:

Car Cleaning