Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Slik fjerner maling sprut Fra Bil

Bil eiere frykter tanken på å våkne opp og se deres bil dynket med huset maling. Til tross for at det høres ut som et mareritt, er dette scenariet en realitet, som bilen, så lenge den er parkert utendørs, er sårbare for uhell og ulykker, spesielt hvis det er maleri arbeidet som blir gjort i nærheten av bilen. Der det er maling, er det messes, og noen kan uhell røre bilen, flekker det med maling, eller maling dråper kan finne sin vei til overflaten av bilen. Du kan også være årsaken til det selv hvis du skal male med bilen din og du glemmer å dekke det. Uansett tilfelle, kan det vises på overflaten at du kanskje trenger en helt ny omlakkering jobb, men før dette drastiske skrittet er tatt, er det håp - og det er inneholdt i din hjem! Du trenger
ISOPROPYLALKOHOL
to mikrofiber håndklær
Maling tynnere
Vis flere instruksjoner
en

Grab noen isopropanol. Hvis du ikke har noen i ditt hjem, kan det kjøpes omtrent hvor som helst, og det er veldig billig.
2

Hell litt av isopropylalkohol på en microfiber håndkle. Det trenger ikke å være gjennomvåt, men satte en god del på det.
3

Utvid pekefinger og langefinger. Plasser den våte delen av håndkle over de to fingrene.
4

Place fingrene, dekket med den våte delen av håndkle, over malingen spruter på bilen din. Gni kraftig, før de malingsflekker har forsvunnet. Du kan bevege fingrene i en opp = og-ned-bevegelse eller klokken og mot urviseren. Dette er helt opp til dine personlige preferanser.
5

Når du er ferdig å fjerne malingen spruter, tørke av bilen med andre håndkle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122386.html

Previous:
Next:

Car Cleaning