Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Slik fjerner Gum på en bil

Du fikk bilen vasket bare for å finne noen bestemte seg for å plassere sine brukte tyggegummi på panseret av bilen. Den klebrige grunnlaget for tyggegummi gjør det vanskelig å få av. Men med noen få husholdningsartikler og en bug og tjære remover som kan kjøpes fra de fleste auto forsyne butikkene, kan tannkjøttet bli fjernet, slik at bilen ser ut som nye igjen. Du trenger
Bug og tjære remover
Myk klut
Bilvask såpe
Bilvoks
Vis flere instruksjoner
en

Påfør en bug og tjære remover på en myk klut. Bug og tjære fjerning er trygt å bruke på billakk og er formulert for å fjerne klebrig eller vanskelig stoff fra bilens eksteriør. Plasser fuktet klut over tannkjøttet og hold i 10 til 25 sekunder. Den remover vil myke og løse opp gummi, noe som gjør det lettere å tørke opp.
2

Gni kluten mot midten av flekken for å begynne å fjerne tyggegummi. Ikke gni i sirkelbevegelser, da dette vil føre til at tannkjøttet å fremme sett inn i overflaten av bilen.
3

Påfør feilen og tjære remover, la oppløsningen sitte og fjerne med en myk klut før alle tyggegummi er borte. Slå klut til en ren del etter hvert program.
4

Skyll bilen med vann og bilvask såpe.
5

Wax bilen. Feilen og tjære remover vil fjerne voks og eller ferdig fra bilen din hvis du lar den stå på for lenge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122422.html

Previous:
Next:

Car Cleaning