Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Slik fjerner sigarettrøyk lukt fra Autos

Sigarettrøyk er en sterk duft. Hvis du er en ikke-røyker og kjøpte en brukt bil, vet du hvis en røyker var den forrige eieren. Vinduene kunne ha et belegg av tjære, noe som gir dem en gulaktig og tåket fargetone. En gammel lukt også kunne være til stede. Det er viktig å fjerne sigarettrøyk lukt fra brukte biler med en gang, ved riktig renhold. Bedervet lukten kan gjøre deg syk, og det vil holde deg fra å fullt ut nyte din nye bil. Du trenger
Lukt-fjerning renere
Vindu renere
To filler
Baking soda
Vacuum
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en lukt-fjerning renere for harde overflater. Valgene inkluderer Naturens mirakel eller OdoBan Lukt Eliminator, som er tilgjengelig på de fleste kjøpesentre.
2

Vask dashbord, ratt og andre harde overflater med lukt remover. Hell en capful av rengjøringsmiddelet på kluten eller sprute jevnt over den første hard overflate. Gni inn i overflaten med en sirkulær bevegelse. Air-tørke naturlig. De fleste produktene ikke krever vann skyll.
3

Rengjør innsiden av hvert vindu for å fjerne tjære og gulaktig farge. Spray en heavy-duty renere på ett vindu om gangen. Du kan bruke, for eksempel, Misty Heavy-Duty Glass Cleaner eller Spic og Span 3-N-1 renere. Spray på vinduet jevnt. Vent omtrent to minutter. Skrubb med en ren fille, skuring i rette rader. Gjenta etter behov, du kan trenge flere filler
4

Lay forsetene tilbake hvis mulig.. Dryss et lag med natron på setetrekk foran og bak. Støv et lag av natron på gulvet matter og andre teppebelagte områder. La natron å suge inn i stoffet for å fjerne sigarettrøyk. Etter to eller tre timer, gå videre til trinn 5..
5

Støvsug auto. Bruk en møbeltrekk vedlegg hvis mulig. Gå over hvert sete og gulv teppe i rader, fjerne natron og sigarett lukt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122421.html

Previous:
Next:

Car Cleaning