Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan rense en bil Bumper Før Maleri

Når du planlegger å male støtfanger, må du gjøre mange av de samme tingene som du gjør når du male resten av bilen. Du må ta visse forholdsregler før du setter i gang . For eksempel må støtfangeren en grundig rensing for å sikre at malingen jobb kommer ut feilfri . Her er hva du må gjøre . Instruksjoner
en

Sand støtfangeren før du vasker det. Ta din slipemaskin og grundig gå over støtfangeren. Ved å pusse det , du prime støtfangeren for maling.
2

Bland en mild såpe med vann . Den normale såpe som du bruker til å vaske bilen er akseptabelt for støtfangeren. De fleste av disse såper konsentrert , så har tenkt å sette inn bare et lite beløp. Bruk en ren bøtte og bland såpe og vann sammen. Kast i svamp som du har tenkt å bruke, slik at det blir fuktig .
3

Vask støtfanger med svamp og såpevann . Definitivt bruke en liten albue fett når du rengjør det. Siden støtfangeren er av bilen på dette punktet , må du rengjøre alle områder av det .
4

Skyll støtfanger grundig. Vanlig vann fra slangen er greit å skylle av støtfangeren. Når det er rent, er du klar til å male .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122120.html

Previous:
Next:

Car Cleaning