Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Produkter for å holde bilen ren

Når det kommer til bil stell og vedlikehold, holde bilen ren og detaljert er en av de viktigste og mest underholdende ting om å eie en bil. En ren bil ser flott og rent, detaljert interiør gjør det langt mer behagelig å være i bilen. Det er imidlertid mange bilpleiemidler på markedet, så å velge de rette kan være forvirrende. Det er noen grunnleggende verktøy og rekvisita som kan bidra til å sikre at bilen vil alltid se sitt beste. Utvendig

For utvendig rengjøring, grunnleggende bil rengjøringsmidler inkluderer en slange med en justerbar dyse for skylling, og diverse elementer som en vaske mitt, microfiber håndklær for tørking, og en god kvalitet bilvask såpe, alt som er tilgjengelig fra New Care Rengjøring. Kjøretøyet skal også vokset jevnlig for å holde det ser bra ut. Når Eksteriøret er dekket med voks, fullføre jobben ved å bruke gummi og plast dressing til gummideler, krom polish på krom og rengjøring av vinduer med glass renere. Ha en California Duster på hånden og støv bilen av når det blir støvete å hindre at smuss og skitt fra å bygge opp.
Interiør

å holde bilens interiør ser bra ut , er en av de viktigste verktøyene for å ha for hånden en butikk vakuum, slik at du kan regelmessig støvsuge tepper, gulvmatter, setene og selv A /C og varmeapparat vents. Bruk riktig type møbeltrekk renere på møbeltrekk, lær renere for skinn og stoff renere hvis du har en klut interiør. Avslutt innvendig rengjøring ved å bruke vinyl dressing til dashbordet, midtkonsollen og eventuelle andre områder som har vinyl på dem. Rengjør innsiden av vinduene med glass renere. Hold en ren klut i bilen, slik at du kan regelmessig støv av innvendige overflater.

Hjul og dekk

Holde hjul og dekk rene og ser bra ut er like viktig som å holde malingen blank og vokset. Mors gjør svært god kvalitet lettmetallfelger rengjøringsprodukter. Bruk en myk børste til å rengjøre mellom eikene og fjerne brems støv som bygger opp på hjulene. Tørk hjulene med en ren, microfiber håndkle og deretter polere dem hvis de er forkrommet eller polert. Hvis hjulene er malt, bruke samme voks som du brukte på lakken til voks hjulene. Påfør dekk dressing til dekkene med en applikator svamp til å unngå å få det hele over hjulene.
Engine Bay

En ren motorrommet er like viktig som en ren utvendig . Når det gjelder tid til å sjekke olje eller utføre rutinemessig vedlikehold, enten det blir gjort av deg eller mekaniker, er det langt mer behagelig å jobbe med en ren, detaljert motorrommet enn en som er dekket med olje, smuss og skitt. Bruk en sitrus-baserte motoren avfettingsmiddel og vaskemaskinen makt for å holde motoren ren. Når alt er skrubbet ned, bruke et lag med vinyl dressing til noen vinyl eller plastdeler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122548.html

Previous:
Next:

Car Cleaning