Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan holde Støping Car Windows Clean

Bil vinduslister (også stavet støping) beskytter det indre av døren mot elementene. Holde støping ren gjør det vare lenger. Ren, er fleksibel støping mindre sannsynlig å knekke og skrelle bort. Dette området av vinduer og dører er ofte oversett under rutinemessig bilpleie, men det bør ikke være. Rengjøring denne gummipakningen rundt bilvinduer er enkelt, tar ikke veldig lang, og kan spare deg for penger fra å måtte erstatte segl i det lange løp. Du trenger
Detailing brush
Cloth
Mild såpe
Gummi og vinyl conditioner
Rubber protectant spray
Vis flere instruksjoner
1

Rull ned vinduene. Pensle gummi vinduet selene med en auto detaljering pensel. Dette er for å fjerne støv og veien grus.
2

Fukt en klut i varmt vann. Tilsett noen dråper mild såpe (oppvaskmiddel er akseptabelt) på kluten, og skrubbe dette over støping. Hvis støping er veldig skitten, bytte til et rent område av kluten ofte. eller bruke en ny fuktig klut.
3

Tørk støping ned med en frisk, fuktig klut til å skylle av såpe. La gummi molding det lufttørke.
4

Spray en vinyl og gummi balsam på en ren klut. Tørk av balsam over vinduet støping. Autopia.org foreslår også å bruke en gummi og vinyl protectant en gang i måneden til støping. Du kan bruke dette med en klut eller en svamp. La den stå på for å suge inn i gummi og tørk deretter med en tørr klut. Dette protectant bidrar til å holde vinyl og gummi tørker ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122496.html

Previous:
Next:

Car Cleaning