Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Auto Carpet Steam Rengjøring

Mange av de samme metodene som brukes til å rengjøre hjemmet ditt kan også brukes til å rengjøre bilen. Når bilen møbeltrekk eller tepper bli skitten eller flekkete, kan teppe damprensere være nyttig å rense disse stoffene og fjerne flekker. Vanligvis kan noen hjemme teppe damprensere også brukes til å rengjøre tepper i bilen, så lenge du holde bilen i nærheten av en stikkontakt, slik at du kan plugge i disse maskinene, og maskinene er små nok til å manøvrere rundt i bilen. Ved å bruke Steam Rengjøring

Bruk en damp renere å fjerne flekker eller skitt i bilens myke stoffer (seter, gulv, etc.) når flekker ikke kan fjernes av andre metoder. Damprengjøring er en fremgangsmåte som anvender en blåser og kraftig kraftig sug for å rense dypt ned i teppet for å trekke ut skitt, midd og andre typer avfall som en vanlig vakuum er ute av stand til å fjerne. Damprensere vanligvis bruker vanlig vann og en subtil rengjøringsmiddel. Vannet og løsningen blandes og deretter helt over i damp renseenheten. Enheten, når den slås på, varmer super løsningen. Du kan deretter bruke vedlegg i kraftfullt skyte dampen inn i områder og banke sta smuss og skitt løs. Når skitt har blitt slått løs, vil dampen plukke den opp med sin kraftige sug evne og lagre den for avhenting.
Hvordan Steam Clean dine Auto Tepper

Når damp rengjøring bilen, første du vil ønske å sørge for å støvsuge tepper for å fjerne skitt på toppen av teppet ditt. Etter at du har støvsugd bort denne første lag av skitt, bør du blande din løsning og sette den inn i hurtigruten. Bruk damp renere på samme måte som du ville på hjemme teppet for å fjerne smuss og skitt som er dypt nede i teppet fiber. Du kan bruke damp renere å vaske vinduer, setetrekk og gulv matter, så vel. Muligheten av damp renere å kraftfullt sprenge ut underliggende avskum og skitt som en normal støvsuger savner gjør dette til en ideell bruk for denne stykke av maskiner.
Fordeler
p Det er mange fordeler av damp rengjøring teppet i bilen. Det ene er at du kan sørge for å fjerne all smuss og skitt fra bilen i detaljering prosess heller enn bare det første laget på toppen. Sekund, i motsetning til å bruke de gamle metodene for sjamponering møbeltrekk og teppe i bilen for å få dem rene, ikke damp rengjøring ikke forlate overflaten våte for en lang periode. Når sjamponering, overflater forbli våte i en lengre periode, noe som kan føre til mugg å vokse eller gulvbord å ruste ut etter mange rengjøring økter. Med damp rengjøring, er dette en bekymring fra fortiden, fordi dampen knapt etterlater seg noen våte følelsen overhodet mens de fortsatt gjør like godt av en jobb som shampooer.
Finne en Steam renser

Steam rengjøringsmidler for auto detaljering kan kjøpes for personlig bruk, men mange profesjonelle detaljering butikker nå også bruke denne metoden til å rengjøre tepper og møbeltrekk. Når du besøker din lokale bilvask, kan du be om denne tjenesten i motsetning til en standard sjampo for å sikre at bilen blir ren uten å risikere skade på tepper eller gulvplanker av kjøretøyet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122497.html

Previous:
Next:

Car Cleaning