Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Slik fjerner Paint Splatters Fra en Auto

Det er flere grunner til at du kan finne maling spruter på bilen din. Hvis huset ble malt eller en nabo malte sitt skur mens bilen var i oppkjørselen, så du kan våkne å finne maling spruter dekorere panseret. Med litt hardt arbeid og innsats, kan du enkelt fjerne maling spruter. Du trenger:
Pakking tape
Rubbing alkohol
Clean bomull håndklær /kluter
Goo Gone
Clay bar
Soap
Vann
Wax

Vis mer Instruksjoner
en

Isoler stedet hvor malingen spruter er ved å dekke området med pakking tape. De produktene du bruker kan skade klart frakk maling brukes på bilen din, men dette vil redusere sjansene for at det skjer. Så lenge du er forsiktig, bør du ikke gjøre noen skade på bilen.
2

Place rensevæske på alle maling spruter og gni alkohol med en ren bomull håndkle eller klut. Jo hardere du gnir, jo mer malingen skal komme ut bilen din. Du kan også prøve å skrape på overflaten av malingen med neglen din, når den er smurt av alkohol.
3

fjerne mer maling spruter ved å bruke Goo Gone. Goo Gone har en selvklebende eiendom som fjerner maling uten å etterlate klebrige eller rester. Den har også en ren, frisk duft og er lett å vaske av. Påfør Goo Gone til maling splatter, la det sitte en stund og tørk det av.
4

Bruk en leire bar for å fjerne eventuelle maling spruter etterlatt, hvis du har noen. Leire barer er tilgjengelig fra de fleste forhandlere, men du kan også finne en fra noen auto deler butikker. Leiren er belagt i en ekstremt klebrig stoff som skreller malingen spruter rett utenfor bilen.
5

Rengjør bilen med såpe og vann for å fjerne alle spor av produktene som brukes til å fjerne maling spruter. La bilen lufttørke, eller forsiktig buff bilen ren med en tørr klut. Når bilen tørker helt, påfør et lag med voks til overflaten for å beskytte arbeidet du nettopp gjorde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122390.html

Previous:
Next:

Car Cleaning