Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvor å Feilfri en motorsykkel frontrute

En del av spennende opplevelse av å ri en motorsykkel er følelsen av vinden i ansiktet ditt som du cruise langs , se det vakre landskapet i verden går forbi . Når bugs og skitt gips som skinnende motorsykkel frontruten , og vite hvordan du skal rengjøre det vil sikre års klar riding fremover. Instruksjoner
en

Løsne de sprutet gnagerne ved å dyppe en myk klut i varmt tøy og legge gjennomvåt klut over frontruten slik at det å holde seg i flere minutter . Bruk samme klut til å tørke av bugs unna. Skyll og gjenta ved behov .
2

Bruk en svamp eller myk klut til å rengjøre motorsykkelen frontruten med en oppløsning av varmt vann og en liten mengde oppvaskmiddel .
3

Skyll med rent, varmt vann og la motorsykkelen frontruten lufttørke eller tørk av med en myk klut .
4

Fjern riper ved å bruke en ren, myk klut og en god kvalitet rasping sammensatte , etter produsentens anvisninger . Buff frontruten for hånd , ved hjelp av en maskin er ikke anbefalt .
5

Fullfør jobben ved hjelp av enda en ren, myk klut og bruke en liten mengde av Pledge . Den polske fyller små riper og bidrar til å fjerne eventuelle tiloversblevne bug innvoller .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122102.html

Previous:
Next:

Car Cleaning