Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Slik fjerner Chewing Gum fra en bil Utvendig

Hvis noen trodde det var en glimrende idé å kaste sin tyggegummi ut bilvinduet, er bilens eksteriør sannsynligvis stuck med tyggegummi. Skraping den av vil bare ødelegge overflaten, men det finnes andre metoder du kan prøve å fjerne tyggegummi fra bilens eksteriør. Du trenger
Hermetisk luft
Isbiter
Gum remover
Bug og tjære remover
Goo Gone (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
1

Bruk sprayboks. Kontorrekvisita butikker selger hermetisk luft til støv datamaskinen deler og tastaturer. Sprenge noen på tyggegummi og det skal stivne og dra rett ut (se Resources nedenfor).
2

Ice det opp med terninger. Ta en isbit og gni det langs tannkjøttet, holder den på plass inntil tannkjøttet fryser og isbit smelter. Tannkjøtt bør komme rett av. Pakk bunnen av isbit med en kjøkkenhåndkle så den ikke smelter ned armen.
3

Zapp med bug og tjære remover. Denne heavy-duty concoction er solgt til mange auto forsyne butikkene. Hvis det kan fjerne knust på bugs og selv gooey tjære, kan det gjøre underverker på en liten tyggegummi (se Resources nedenfor).
4

Gå med offisielle tyggegummi remover. Teatre er godt kjent for å ha en boks eller to av faktiske tyggegummi remover, siden folk elsker å feste tyggis på teater etasjer eller seter. Det ville være fint om du kunne balltre øyevippene på en søt dørvakt og teatret ville låne deg remover, men som sannsynligvis ikke kommer til å skje. Kjøp din egen fra industriell rengjøring leverandører (se Resources nedenfor).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122202.html

Previous:
Next:

Car Cleaning