Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

DIY Car Polsk

Hvis du tar stolthet i bilen din, så du holde det så rent som du muligens kan. På vakre dager, kan det være lurt å gå ut og vaske og polere bilen selv, i stedet for å betale noen andre til å gjøre det. Gjør det selv bil polering kan være en enkel og givende opplevelse. Det skaper en vakker glans som holder bilen ser ny og frisk. Du trenger
Vannslange
Bucket of såpevann
Bilvask mitt eller håndkle
Stor mykt håndkle
Liten, myk klut håndkle
Ditt valg av bil polish med fugemasse

Vis flere instruksjoner
en

Vask og tørk bilen helt. Du bør vaske bilen med mye omsorg og detaljer for å få det så rent som mulig. Sørg for at du fjerner smuss og skitt som har caked på bilen. Tørk bilen med et mykt, stort håndkle. Sørg for at det er helt tørt før du legger noen polsk.
2

Les instruksjonene på bilen polish før du bruker noe til bilen din. De fleste polerer har de samme instruksjonene, men det er alltid viktig å dobbeltsjekke. Påfør polish til bilen en del om gangen.
3

Påfør en rett linje fra bil polish til en del av bilen og bruke den lille, myk klut til å gni på polsk på den delen. Gni polish inn i bilen ved hjelp av små, sirkulære bevegelser før den er helt absorbert. Gjenta denne prosessen til hver del av bilen har blitt polert og jobben er fullført.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122583.html

Previous:
Next: No

Car Cleaning