Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan polsk Aluminum drivstofftanker

Er du lei av å ha et kjedelig utseende bensintanken? Lurer du på hvordan du får det aluminium for å skinne? I denne artikkelen vil vi diskutere en enkel måte å rengjøre og polsk aluminium drivstofftanker. Du trenger
Stålull
Metal pensel
Lime-rengjøringsmiddel
tannbørste
Rags
Deep metall renere
Mikrofiber klut eller pads
Aluminum polsk
Spray aluminium voks
Vis flere instruksjoner
en

Fjern alle forurensninger og rester på tanken ved å skrubbe det tungt med stålull og en stålbørste. Dette bør få ut nesten hva som helst.
2 p Hvis det er vanskelig å nå steder eller sprekker og sprekker, gjelder en lime-rengjøringsmiddel til enden av en tannbørste og skrubb grundig. Du må kanskje sette noen av rengjøringsmiddel direkte på metall og la den suge i.
3

Fjern alle forurensningser ved å gni overflaten med en fille fuktet med en dyp metall renere. En enkel måte å gjøre dette på er å begynne på ett punkt av tanken og jobb deg utover fra det punktet. Være sikker på å ikke gå glipp av noen flekker, da dette vil i stor grad påvirke kvaliteten på polering din.
4

hjelp av en microfiber klut, påfør et tynt lag av aluminium polish til tanken. Igjen, jobbe deg fra ett punkt utover. Hold gni med klut til du ikke kan se noe mer polsk rester.
5

Etter polish har tørket, påfør et lag med spray aluminium voks til tanken. Bruk en ren klut til å arbeide voksen rundt, holde det så tynt og jevnt som mulig. Du bør bare å gni tanken for en liten stund og voks bør forsvinne.
6

Bruk en ren klut til å tørke ned i tanken igjen. Dette vil fjerne noen siste pytter med polish eller voks, og det vil fjerne eventuelle forurensninger som har blitt blåst inn i voks.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122189.html

Previous:
Next:

Car Cleaning