Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan rengjør du gjør en Edlebrock Manifold?

Edelbrock er en deler produsent som gjør, blant annet inntak manifolder. Laget av en sand-cast prosessen, har Edelbrock manifold en rå aluminium finish som ikke har noen beskyttende belegg. Materialet er porøs, så den absorberer under-panseret kjemikalier som skitt, fett og drivstoff, noe som kan føre til misfarging, rust eller flekker. Når farget, kan den ubeskyttede aluminium være svært vanskelig å rengjøre. Edelbrock anbefaler Evapo-Rust, en ikke-giftig, ikke-korroderende og biologisk nedbrytbare aluminium renere som eliminerer dyp rust på alle typer aluminium, stål og jern. Du trenger
Evapo-Rust
Container
Vann
Vernebriller
stykke tøy
Vis flere instruksjoner
en

Fjern inntaket manifold ved frakobling av slanger, ledninger seletøy og bolter koble den til resten av motoren. Rådfør deg med bilens instruksjonsbok, da dette vil variere fra bil til bil.
2

Skyll manifold av gjørme, skitt, løs rust, olje og fett. Ikke legg noen andre kjemikalier i Evapo-Rust løsning eller det vil miste sin ytelse.
3

Hell en tilstrekkelig mengde av Evapo-Rust i en container helt neddykket manifolden i løsningen. Bruke på et bad temperatur over 60 grader Fahrenheit.
4

La manifold trekke i ca 30 minutter hvis rust er lys. Hvis rust er ekstremt tung, bløt over natten. Suge varierer avhengig av alvorlighetsgraden av rust, type stål og temperaturen i badet. Ikke skrubb.
5

Sett manifold etter vann og skyll. Hvis dyp rust gjenstår, er re-dyppe manifold til rust borte. Place de-rustet manifold på et tøystykke og la det lufttørke.
6

jerninnholdet i svertet og brukt løsningen dikterer sin metode for deponering. I de fleste tilfeller er giftfri Evapo-Rust trygt å helle i byen kloakk, men sørg for å sjekke din lokale forskrifter for avfall.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122556.html

Previous:
Next:

Car Cleaning