Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Slik fjerner en Auto Inspeksjon Safety Sticker

Prøver å fjerne en inspeksjon sikkerhet klistremerke med bare hendene kan resultere i en fåfengt kamp. Limet på klistremerkene er utformet for å holde den på plass når de utsettes for ekstreme temperaturer. Heldigvis kan du fjerne klistremerket raskt og enkelt med en skarp redskap og noen kommersielle glass renere. Du trenger
Utility kniv med et nytt barberblad installert
Flytende glass renere
lofri klut
Vis flere instruksjoner
en

Spray klistremerke med en liberal mengde flytende glass renere å fukte den. Tørk overflødig renere bort med håndkle for å hindre at det drypper ned på dashbordet.
2

Grab en hjørne på etiketten og trekk den ut og ned for å fjerne det. Hvis limet står fast, kan du bruke barberblad i verktøyet kniv til å fjerne den.
3

Hold verktøyet kniv med barberblad peker i en 45 graders vinkel på frontruten. Forsiktig plassere kanten av barberblad under klistremerket og gjøre en kort nedadgående bevegelse for å fjerne klistremerket. Gjenta denne bevegelsen som du skrelle tilbake klistremerket med den andre hånden.
4

Spray mer glass renere på klistremerket hvis du møter motstand. Bruk glass renere å fjerne eventuelle gjenværende limrester når etiketten er helt fjernet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122557.html

Previous:
Next:

Car Cleaning