Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Slik fjerner Road Paint

En bilulykke kan forlate veien maling på bilen din, kanskje fra trafikk tegninger. Fjerne denne malingen fra et kjøretøy kan virke skremmende, men det kan gjøres ved hjelp av en enkel husholdning kjemiske løsemidler som ikke vil skade den originale malingen hvis den brukes riktig. Du trenger
Terry klut eller mikrofiber
plast skrape
Aceton
Bilvoks
Rubbing compound
Vis flere instruksjoner
en

Forbered en bøtte med vann blandet med bilvask såpe. Suge en pusseklut av et materiale som trygt kan brukes med press, slik som frotté eller microfiber.
2

Skrubb veien maling for å rense området og løsne så mye maling som mulig. Jo før du forsøker å fjerne den, jo bedre. Følg opp med tørre håndklær for å forberede det berørte området for fjerning.
3

Løft veien malingen forsiktig med en plast skrape før den gradvis kommer av. Påfør moderat trykk for å unngå marring den underliggende maling på kjøretøyet. Latex veien maling kan fjernes ved hjelp av denne metoden alene.
4

Fukt en ny klut med aceton for å fjerne oljebasert veien maling. Denne felles løsemiddel kan finnes i de fleste neglelakkfjerner og er effektiv for fjerning av maling i små mengder.
5

Tørk veien maling ved hjelp av lys, feiende bevegelser før det ser ut til å tynne. Aceton fordamper raskt og kan trygt brukes på toppen av den opprinnelige lag med maling på bilen din.
6

Skyll overflødig maling og aceton fra overflaten og rengjør området med bil såpe. Påfør voks for å fjerne disen igjen fra veien maling, og en rubbing compound å polere området om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122536.html

Previous:
Next:

Car Cleaning