Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan rense en bilens interiør Plastoverflater

Det er mer å rense en bil enn bare soaping opp utvendig og skylle det av. Plasten interiøret må holdes rent også. Selv om du er en ren person, er du fortsatt kommer til å bygge opp støv og skitt inne i bilen. Ved å rense bilens interiør, kan du holde det ser nyere mye lenger. Du trenger bare å sørge for at du bruker de riktige produktene på plast innvendig. Du trenger
Tom sprayflaske
Vann
Eddik
Towel
Papir håndkle
Armor-All Orange Cleaning Wipes
Vis mer Instruksjoner

1.

Fyll en tom sprayflaske halvfull med eddik. Deretter fyller det til toppen med vann. Sett lokket på sprayflaske, og riste den opp.
2

Spray plast interiøret i bilen din en del av gangen. Begynn med dashbordet, jobbe din vei til rattet, og ender opp med sidene av bildøra.
3

Tørk av plast interiør tørr med et håndkle eller noen papirhåndklær. Dette vil raskt tørke plast, slik at det ikke er vann flekker.
4

Avslutt med å bruke Armor All sin Orange kluter (se ressurser). Disse serviettene skal brukes på flekker av interiøret som har vanskelig for å fjerne skitt. Disse er vanligvis plast områdene nærmere til føttene. Gni en tørke gjentatte ganger over det skitne stedet til skitt forsvinner. Kast brukte servietter bort, ikke prøv å bruke dem

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122288.html

Previous:
Next:

Car Cleaning