Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Slik fjerner en License Plate Decal

Så året er omme og det er på tide å endre registrering dekaler på din lisens plate. Eller kanskje ungene ble lei, og prøver å være "fin", dekorert dem med tegnefilm klistremerker. Det er ikke nødvendig å understreke om den mulige lim rotet. Komme dekaler av en lisens plate kan være en hodepine gratis, enkel og rask prosess, uansett hvilket alternativ som er valgt for fjerning deres. Du trenger
Single-edge barberhøvel
Gunk-fjerning agenten
Rengjøring fille
ELLER
skrutrekker
Bucket
Varmtvann
Vis flere instruksjoner
Alternativ 1
en

Peel et hjørne av klistremerkesettet sakte ved å skyve barberblad forsiktig under den. Trekk løftet hjørne opp mens du fortsetter å skrelle bort merket fra platen.
2

Grip skrelles og løftet del av merket fast mellom tommelen og pekefingeren en gang halvparten av det har blitt separert, og rippe Resten av merket av lisensen plate.
3

Tørk vekk eventuelle gjenværende decal lim med gunk remover (for eksempel Goo-Gone, Sticker Lifter, Un-Do) og rengjøring fille.

I stedet for gunk remover, er det også mulig å bruke tennvæske. Hairspray og brems renere også inneholde egenskaper som vil fjerne merket lim uten å fjerne maling eller forlate flekker.
Alternativ 2
4

Skru nummerskiltet fra den bil.
5

Bløtlegg plate i veldig varmt vann i 5 minutter, eller til dekaler begynner å få "soggy".
6

Gni vekk de gamle dekaler mens platen er neddykket i vannet. Hvis merket og lim ikke ruller av lett, la i vann i noen minutter å mykne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122446.html

Previous:
Next:

Car Cleaning