Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan lage Bil Fresheners

Etter en lang, hard dag på jobben, trenger du ikke ønsker å komme inn i bilen for å oppdage en offensiv lukt som gjør at du ønsker å holde vinduene nede i varmen av sommeren, eller i frigid vintertemperaturer. Det er pinlig å invitere gjester til middag og når du går inn bilen å realisere det er en sur eller muggen lukt i bilen. Du kan kjøpe kommersielle bil luftrensere, men lukten har en tendens til å være overveldende i starten, og de varer ikke lenge. Og de er dyre. Du kan lage din egen bil freshener, men å holde bilen lukter friskt og rent. Du trenger
Gamle strømpebukse
Potpourri
Eteriske oljer
Vanilla
liten glasskrukke med lokk
Små plastbeholdere som smør bokser
Eddik og vann
Baking soda
Vis flere instruksjoner
en

Place noen løs potpourri i bilen askebeger kupé, hvis det ikke er noen røykere som kjører eller rir i bilen.

2

Ha litt potpourri i foten av noen gamle strømpebukse og sette den et sted skjult i bilen, for eksempel under setet eller i en sidelomme.
3

Legg noen dråper eterisk olje - for eksempel peppermynte, kanel eller sitrus dufter - på et par bomullsdotter, som foreslått av hint fra Heloise nettside. Plassere disse i en ren babymat krukke eller annen liten krukke, og dytte noen hull i lokket. Ren, små smør bokser er også bra for dette. Vanilje ekstrakt er også svært effektiv og gir en nydelig duft når den plasseres på bomullsdotter.
4

Rengjør dashbord, ratt og andre flater med en løsning av 1 del eddik og 1 del vann. Støv områdene, deretter dempe en ren klut med løsningen og tørk ned alle overflater, bortsett fra møbeltrekk, i det indre av bilen din. La vinduer åpen i noen minutter før eddik lukten forsvinner. Eddik er en naturlig lukt remover.
5

Dryss bilen matter og møbeltrekk med natron. La den sitte i ca en halv time, deretter støvsuge alle overflater grundig. Natron nøytraliserer lukt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122569.html

Previous:
Next:

Car Cleaning