Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Om bilpleddet Flekker

Bil teppet flekker er uunngåelig, spesielt hvis du har barn og må drikke eller spise på farten i vår hektisk samfunn. Selv om du aldri spise i bilen, er det lett å spore i skitt og olje fra en parkeringsplass, og rester av alle slag blir bakken i teppet før det kan støvsuges bort. Fortvil ikke. Med en liten albue fett og noen få tips, kan bilen rug se nye igjen. Identifikasjon

Det første trinnet i å bli kvitt en flekk på bilens tepper er å identifisere det, hvis dette er mulig. Den typen flekker vil bestemme behandling brukes til å bli kvitt det. En rengjøring løsning for å bli kvitt en gress flekken er annerledes enn den du vil bruke til å fjerne motorolje.
Typer
p Det er utrolig hvor mange typer flekker kan ende opp på bilens tepper. Alt fra en sølt glass appelsinjuice eller rød Kool-aid å spores i motor olje kan ødelegge teppet overflate, og hver flekk krever en annen metode for fjerning.

Dersom teppet har en fettete flekk på den, for eksempel fra bil olje eller rester fra fet mat, vaske den med Dawn vaskemiddel, som er en mye brukt metode hjemmeværende for å fjerne fett fra klær og hjem tepper. Det gjør faktisk hva annonsene si og tar bort fett. Hell litt Dawn på flekken og gi den et par minutter å suge i. Deretter skrubbe den med en fuktig stykke frotté. Gjenta om nødvendig. La såpen tørke, deretter støvsuge den bort.

Flekker av inngrodd skitt fjernes best ved vaskemiddel. Bland vaskemiddel med varmt vann, og skrubb flekken med såpeskum fra denne blandingen. Scoop opp såpeskum med en fuktig stykke frotté, og skrubbe flekken så hardt du kan. Gjenta om nødvendig. La såpe og teppe tørke, og vakuum inntil teppet er rent og luftig igjen.

Hensyn

Mange flekker, inkludert en rød flekk for eksempel fra en rød brus, kan fjernes av club soda. Hell club soda på flekken og la den suge inn i teppet. Blot den med en tørr stykke frotté. Gjenta prosessen så mange ganger som nødvendig. Flekken vil lysne med hver applikasjon for club soda. Når den røde flekken har blitt fjernet, vaske flekken med såpe for å fjerne alle rester av sukker som kan ha vært i drikke som forårsaket flekken. La teppet tørke, så vakuum.

Grass flekker kan fjernes med en oppløsning av 1/3 hvit eddik til 2/3 vann. La løsningen virke inn på teppet, blot og gjenta så mange ganger som nødvendig.

Når flekkfjerning har blitt oppnådd, og teppet er helt tørt, børste teppet er lur med en børste slik at det vil se nye og fluffy .
Forebygging /løsning

Spray den nylig renset bilen tepper med Scotch Guard beskyttelse for å hindre flekker fra fester til teppet fiber.

Advarsel

Så du trenger ikke å gå gjennom rensing teppet flekker igjen, kjøpe ny bil matter som svarer til ditt teppe så tett som mulig for å gi et lag av beskyttelse mot flekker. Spray mattene med Scotch Guard for å beskytte dem, også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122215.html

Previous:
Next:

Car Cleaning