Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Slik fjerner dekaler fra en bil Utvendig

Fra reklame merket en bilforhandler endelser til bilen din, til støtfanger klistremerke som du har blitt lei av, må du fjerne denne pryd hvis du er lei av det . Likevel, om du ikke ønsker å bruke dyrebar tid på å fjerne merket litt etter litt. Heldigvis, med den rette tilnærmingen, kan du være i stand til å skrelle merket av overflaten av kjøretøyet med en minimal innsats. Du trenger
Skjøteledning
Hårføner
Plastic barberblad
Adhesive Remover
Ren klut
Fiske linje eller tanntråd
Vis flere instruksjoner
Fjerne dekaler
en

Plugg inn en skjøteledning som er lang nok til å nå ditt kjøretøy når hårføneren er koblet til den. Plugg inn hårføner.
2

Sett hårføner på en varm eller varm varme innstillingen og blåse den oppvarmede luften på klistremerke. Dirigere luften over hele overflaten av merket å effektivt løsne limet. Slå av hårføner og legg det til side når merket blir varmt å ta på.
3

Peel kanten av merket vekk fra overflaten av kjøretøyet med neglen din. Hvis du ikke har negler, bruker kanten av en plast barberblad for å løfte kanten. Vær forsiktig så du ikke river det merket når du løfter kanten.
4

Grip klistremerke med tommelen på den ene siden og pekefingeren på den andre. Fjern klistremerket bort fra bilen så skånsomt som mulig. Ta deg god tid slik at du ikke rippe klistremerke.
5

Inspiser overflaten av bilen for å se om noen limet gjenstår. Hell 1/4 ts. av lim remover på et rent håndkle og gni den over gjenværende lim. Sørg for at limet remover du bruker er trygge for lakkeringsverksted applikasjoner og følge eventuelle ytterligere bruksanvisningen.
Fjerne Tosidige skum tape Decals
6

Bruk et stykke av fiskesnøre eller tanntråd for å fjerne klistremerket fra bilen. Hold den ene enden av snøret eller floss med den ene hånden, og den andre enden med den andre hånden, og setter den bak toppen av klistremerke på bilen.
7

Imitere en saging eller side -til-side bevegelse med snøret eller floss til å skjære gjennom den selvklebende skum og fjerne flippen. Skrell løs klistremerke og dobbelsidig tape borte og kast. Det er sannsynlig at noen av skum tape og selv en del av merket vil forbli.
8

Fjern eventuelle gjenværende limet med lim remover og en plast barberblad. Påfør 1/4 teskje av remover til et rent håndkle og tørk limet. Hold plast barberblad i 45-graders vinkel og skyv frem til å forsiktig skrape bort limrester.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122580.html

Previous:
Next:

Car Cleaning