Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Slik fjerner Bugs Fra Auto Paint

Døde insekter stikker til fronten av bilen kan være et stort problem, spesielt i Sør-der "kjærlighet bugs" kan skape litt av et rot under bare en kort tur til butikken. Fjerne bugs mens de fortsatt er ferske drept er mye lettere enn når de har hatt tid til å tørke på bilen din. Hvis du ikke rengjør bilen en gang i uken under kraftig bug sesonger, kan feilene 'syrlig juice skade lakken. Men når du får deigete-on bugs fast til fronten på bilen din, kan du fjerne dem med litt arbeid. Du trenger
Vannslange med spray vedlegg
Bilvask såpe
Bilvask svamp
Bilvask bøtte
Detailing spray
to microfiber håndklær
WD-40
Detailing leire
Clay smøremiddel
Spray-on bilvoks
Vis flere instruksjoner
Fjerne Bugs fra Car
en

Fyll bøtte med bilvask såpe og vann.
2

Bruk slangen og sprøyta å fukte områder av bilen hvor feilene er fast.
3

Bløtlegg svamp i bøtte med såpe og vann og skrubb de områdene hvor insektene står fast. Rengjør svamp når den blir skitten ved å klemme det skitne vannet ut av svampen og slikker rent vann i bøtta. Få så mange av bugs av som mulig og deretter la disse områdene tørt.
4

Spray feilen saken fortsatt fast på bilen med WD-40 og la den sitte i tre minutter for å la saken å mykne og løsne fra maling.
5

Bruk såpevann svamp til å vaske av WD40 og bug saken.
6

Spray av eventuelle gjenværende såpe eller bug saken fra områdene med slange og sprayer. Tillate områdene tørke.
7 p Hvis nødvendig, spray leire bar smøremiddel på eventuelle gjenværende bug saken, deretter gni den med leire bar. Leiren vil holde seg til malingen på først, men når feilen saken og smuss fjernes; stoppe når baren glir over overflaten
8

Mist spray-on voks på de områdene der du har. fjernet bugs, og deretter bruke en av microfiber håndklær å spre voks over hele området.
9

Vent fem minutter, deretter buff området med et rent microfiber håndkle for å fjerne voks rester.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122425.html

Previous:
Next:

Car Cleaning