Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan bli kvitt Gunk Fra en Gas Tank

Som gass aldre, har det potensial til lakk, eller tykne opp og slå fast. Hvis du har en gass tank med gamle gass, må du bli kvitt gunk fra gasstanken før du kjører bilen. Hvis du har en gass tank som har sittet tom for en lengre periode, kan det ha rust i den og vil også må rengjøres. Og i tilfelle at noen setter et fremmedlegeme eller objekt i bensintanken, vil du også trenger å rense den før du bruker bilen. Du trenger
Skrutrekkere
Lommelykt
Nebbtang
Vis flere instruksjoner
en

Fjern gasstanken fra kjøretøyet.

2

Ta bensintanken til en radiator butikk og få den tømt. Dette er den mest effektive alternativet.
3

Fagfolk på en radiator butikk vil dyppe gasstanken i kjemikalier, skylle ut noe lakk og sette en ny belegg på innsiden av bensintanken. De kan også bruke syre for å fjerne rust.
4

å bli kvitt gunk i en gass tank selv, kjøpe en gass tank renere kit på noen lokale auto deler butikken. Gass tank renere settene inneholder syre som er ment å spise vekk lakk og rust.
5

Følg instruksjonene som følger med settet. De fleste gasstankåpninger renere kits krever at du setter en kjede eller steiner i bensintanken, tilsett syre og deretter kraftig riste gasstanken å bli kvitt gunk. Disse pakkene har også kommet med et nytt belegg for innsiden av bensintanken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122276.html

Previous:
Next:

Car Cleaning