Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Å gjøre frontruten vaskemaskin væske

Å vite hvordan du lager din egen frontruten vaskemaskin væske kan komme godt med, enten det er av økonomiske grunner, eller du er i en klemme hjemme og trenger noen med en gang. For de som bor i kaldere vær klima, vet du hvor skitne bilvinduene får og viktigheten av å holde dem rene. Ved å lage din egen vindusspylervæske og fylle opp før du trenger å kjøre hvor som helst, forsikre deg din sikkerhet og andre ved å holde vinduene rene. Hvem som helst kan gjøre det, og vanligvis med elementer finnes i de fleste husholdninger. Du trenger
Bucket
tre kopper husholdning vindu renere
liter vann
Blå konditorfarge
Vis flere instruksjoner
en

Finn ditt vanlig husholdning vindu renere og hell tre kopper i en bøtte. Mål, fordi hvis blandingen ender opp med mer vinduet renere enn vann og vinduene vil være stripete.
2

Legg én liter vann til vinduet renere i bøtta. Bland godt.
3

Tilsett noen dråper blå konditorfarge for å gjøre blandingen blå. Dette er viktig fordi hvis bilen din er stadig lekker væske, kan fargen hjelpe deg eller din mekaniker skille hva det er, og hvor den kommer fra.
4

Hell vindu spylervæske i reservoaret i bilen, ved hjelp av en trakt. Test blandingen. Hvis det etterlater striper, vet du at du har brukt for mye vindu renere, eller ikke blande løsningen grundig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122201.html

Previous:
Next:

Car Cleaning