Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan Clean off Såpe Marks på Car Windows

Vanligvis kan du fortelle en bil lover bare ved å se på utsiden av bilen hans. Biler som får forsvarlig omsorg og oppmerksomhet, og rengjøres godt regelmessig, har en viss type skinne som forbedrer deres skjønnhet. Men rengjøring en bil er ingen fem-minutters lett oppgave, og krever omsorg og forsiktighet. Ved rengjøring av vinduer, er det altfor lett å legge bak såpe merker og striper som kan ødelegge utseendet på hele bilen. Rengjør disse av å returnere bilen til sin rette skjønnhet. Du trenger
lofri klut
Mikrofiber håndkle
Hvit eddik
Destillert vann
Spray flaske
Vis flere instruksjoner
1

Bland like deler hvit eddik og varmt, destillert vann i en sprayflaske. Bruke destillert vann for å unngå klor eller andre kjemikalier i vann fra springen fra flekker på vinduene.
2

Spray et lett lag av rengjøringsmiddel på din bilvinduet. Du ønsker å fukte vinduet, men ikke for å suge det slik at såpen umiddelbart begynner å kjøre, noe som kan føre til striper.
3

Tørk bort renhold løsning --- og skitt og såpe merker langs med det --- med en lofri klut. Sørg for at du kommer inn i hjørnene av vinduet, og overlapper slagene dine slik at du er sikker på at du får alle de merkene. Tørk til det meste av løsningen er borte og du ikke lenger kan se såpe merkene.
4

Gni vindusflate med et microfiber håndkle for å suge opp resten av renhold løsning og buff eventuelle streker unna.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122464.html

Previous:
Next:

Car Cleaning