Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan rense en Bensin Tank

Enten du kjører bil, lastebil eller motorsykkel, hvis du virkelig på gass for å komme seg rundt, er bensin tank kommer til å bli skitten på innsiden samt utsiden. Bli kvitt rust er ikke den eneste nødvendige vedlikeholdet for en gass tank. Fjerne og rense tanken om en gang i året. Du trenger
stiv børste
Bensintank renere eller saltsyre
Hansker
Vis flere instruksjoner
en

Sørg for at bilen er så tom for gass ​​som du kan før du tar av tanken. Kjøre bilen til tanken er nesten tom, så la det sitte og tomgang til den stopper. Fjern bensintanken fra kjøretøyet i henhold til bilens manual. Når den er slått av, tørke ut eventuelle gjenværende gass. Hvis du ser noen hull som må sveises, er det på tide å gjøre det.
2

Vask tanken med oppvaskmiddel og vann (du kan også bruke vaskemiddel). Bruk en stiv børste for å fjerne tøff skitt. La vannet renne ut, deretter forsegle bunnen av tanken med duct tape.
3

Fyll tanken med drivstoff tank renere som kan finnes på de fleste auto butikker. Sjekk instruksjonene på renere. Noen trenger å bli fortynnet med vann. Du kan også bruke en saltsyre /vann-blanding, selv om er etsende og må brukes med måte. Igjen, sjekk instruksjonene på syre før du fyller tanken. Avhengig av størrelsen på tanken og dens tilstand, kan du bruke så mye som 2 liter saltsyre.
4

La tanken sitte i minst 12 timer for å bryte opp noen herdet materiale. Tømme den og vaske den på nytt med såpe og vann. Håndkle tørke hele tanken, innvendig og utvendig. Så la det sitte på et tørt sted i minst 24 timer. Tanken må være helt tørt før du setter det tilbake på bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122348.html

Previous:
Next:

Car Cleaning