Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Slik fjerner Rust dannes i vasken

En flott vask kan bli svært skjemmende når rust bygger opp. Rustflekker kan dannes rundt kranene og stussen av dine synker fra hardt vann. En hårspray eller barberskum container kan også la stygge rustflekker. Det er ingen grunn til å ergre. Følgende trinn vil hjelpe deg å takle dette vanlig husholdning problem. Du trenger:
Cream of tartar
Hydrogenperoksid
Salt
Lemon
Eddik
ZUD
Barkeeper sin venn
Bon Ami
Toalett bolle renere
Naval gelé
fin stålull
Oksalsyre
pimpstein scouring pinne
Vis flere instruksjoner
en

Lag en pasta ved å blande kremen av tartar med hydrogen peroxide . Gni den inn i rusten området inntil rust er borte. Skyll vasken og tørke det helt.
2

Hell salt på halvparten av en sitron. Gni den inn i rust flekken til den er borte. Vask og skyll vask som vanlig. Tørk den med en myk klut eller tørkepapir.
3

Bruk et rengjøringsmiddel som Barkeeper sin venn, ZUD eller Bon Ami. Alle tre fungerer godt på rust i vasker og badekar.
4

Hell toalettskålen renere som The Works eller 2000 Flush ut mot rust. La den sitte i ca fem minutter, deretter gni flekken med en våt svamp. Skyll renere ut av vasken helt.
5

Fukt en pimpstein scouring pinne og gni den frem og tilbake på flekken til en pasta former. Skyll vasken helt. Dette fungerer godt på porselen synker.
6

Rub naval gelé inn i rust flekker med svært fin stålull. Skyll, deretter rengjøre vasken som vanlig.
7

Bruk en renere som Whink som inneholder oksalsyre eller flussyre. Følg instruksjonene nøyaktig og lufter godt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122200.html

Previous:
Next:

Car Cleaning