Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Enkleste måten å rense en Bensin Tank

Når en bensin tank for en motor ikke har vært benyttet i en lang tid, er det en god mulighet for tanken må rengjøres. Gammel bensin, rust eller slam som er i tanken kan tette og forårsake betydelige problemer for motoren hvis det ikke blir renset ut av tanken. Step One

Dessverre, den eneste effektive måten å rengjøre en tank med bensin slam, er grunge og rust å først fjerne det. Deretter, fordi det ofte er en gallon eller to av gammel gass i bunnen, tømme ut den gamle bensin fra tanken. For å fjerne så mye av det fettete stoff i tanken, helle en gallon eller to av aceton i tanken og skvulpe den rundt kraftig. Det hjelper hvis du har en eller to venner til å hjelpe deg med dette, eller suspendere tanken ved hjelp av kraftige bungee ledninger som lar deg snu og riste tanken. Tømme tanken for bensin og løsnet slam. Du må kanskje gjøre dette mer enn en gang om slammet er tykk og gummy.
Trinn to

å fjerne eventuelle gjenværende slam og rust, satt 6-12 god størrelse muttere og bolter, marmor, et stykke tung kjetting eller steiner i tanken. Legg to eller tre liter bensin, parafin eller vann. Hvis gasskappe har en floater festet, ikke sette hetten på, men i stedet sette duck tape over åpningen. Igjen skvulpe denne blandingen rundt kraftig. Den enkleste måten å få det beste sloshing er å plassere og fest tanken på baksiden av din hakke opp og kjøre over humpete veier for en dag eller to. Eller bruk suspendert metoden i trinn en. Når du har gjort dette, igjen, tømme tanken av de flytende og bolter, muttere, steiner eller klinkekuler. Når du bruker skruer og muttere, vil du se mye av gunk knyttet til dem. Hvis du fremdeles får løst slam eller rust inne i tanken, ta den til en bilvask og press vaske innsiden. Sørg for at du skylle tanken og tillate flere dager å tørke ut eventuelle vanndråper som fremdeles kan være inne eller bruke en håndholdt hårføner settes inn i åpningen for å hjelpe fremskynde tørkeprosessen. Til slutt, skyll tanken med en gallon av fersk bensin og gjenta dette trinnet til bensin kommer ut ren.Hvis tanken hadde ikke noen slam i det, men bare rust, kan du bruke denne metoden uten bensin, lagt parafin eller vann muttere og bolter, steiner, klinkekuler eller kjettinger. Det er fortsatt en god idé å skylle tanken med ny bensin etterpå for å fjerne rust støv og små rustpartikler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122350.html

Previous:
Next:

Car Cleaning