Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan bli kvitt røyk lukt i bilen

Sigarettrøyk er en av de tøffeste lukt å fjerne, spesielt fra bilen. Lukten er absorbert inn din møbeltrekk og en tynn film av tjære ofte strøk plast paneler i bilen. Mens det er ikke en eneste idiotsikker måte å fjerne røyk lukt fra bilen din, kan du prøve en kombinasjon av flere metoder for å drastisk redusere eller eliminere lukt. Du trenger
Vacuum
Rags
Auto møbeltrekk renere
Eddik
Baking soda
Vis flere instruksjoner
en

Vacuum plasser og teppet grundig for å fjerne løs skitt. Spray en auto møbeltrekk renere på seter, teppe og headliner. La renere sitte i ca 5 minutter.
2

Skrubb seter, teppe og headliner med en håndholdt kratt pensel. Bruk støvsugeren igjen for å fjerne rester.
3

Fyll en sprayflaske med eddik og spray plast paneler (dash, midtkonsoll, etc). La eddik sitte i noen minutter, og deretter skrubbe paneler med en fille. Eddik vil bidra til å fjerne filmen fra panelene, noe som bidrar til røyk lukt.
4

La bilen stå i flere timer (over natten hvis mulig) for setene og teppe tørke helt. Strø bakepulver på seter og teppe. Stenge dørene i bilen og la natron absorbere lukt. La det sitte over natten for best resultat.
5

grundig støvsuge setene og teppe igjen for å plukke opp natron. Kombinasjonen av eddik, møbeltrekk renere og natron vil fjerne det meste av, om ikke alle av røyk lukt i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122389.html

Previous:
Next:

Car Cleaning