Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Bilvoks behandling produkter

En av de beste måtene å holde en bil ser sitt beste er å av og til behandle det med en voks produkt. Voks beskytter bilens lakk mot rusk og beskytter mot falming samtidig som det gir en blank og jevn finish. Ulike voks behandling produkter er tilgjengelig fra mange forskjellige produsenter. Hvert produkt har sine egne fordeler og ulemper. ?
En blank voks finish
naturlig eller syntetisk

bilvoks behandling produkter kan grovt deles inn i to kategorier: naturlige og syntetiske voks. Mens naturlig voks gir den mest komplette beskyttelse og den glatteste utseende overflate, kan det vare så lite som en måned. Naturlig voks er også dyrere og arbeidskrevende å søke. Syntetiske voks produkter varer lenger (inntil ett år) og koster mindre, men gir en overflate som ikke er så blank. Noen bileiere dobbelt opp, bruke først en base coat av syntetisk voks og deretter et toppsjikt av naturlig voks.
Naturlig Wax

voks brukes i naturlige bil voks produkter er kjent som carnauba. Carnauba kommer fra copernica cerifera anlegget, som er innfødt til Brasil. Den kan brukes til å vokse en bil i sin rene form, eller kombinert med andre oljer og oljeprodukter. De fleste former for naturlig voks må påføres, og deretter får tørke før det overskytende voks kan fjernes ved polering av overflaten. Imidlertid er glans oppnås ved å bruke karnaubavoks foretrukket av mange bileiere.
Syntetisk voks

syntetisk voks behandling produkter er laget av ulike kjemiske forbindelser og forsøke å gjenskape utseendet av naturlig voks uten kostnad eller innsats som kreves. Syntetiske voks produkter kan bli markedsført som maling fugemasse, som de ikke egentlig inneholder noen naturlig voks. Siden syntetisk voks kan være kjemisk formulert for å oppføre seg på bestemte måter, de er mer motstandsdyktig mot varme og vare vesentlig lenger enn naturlig voks produkter.
Relaterte produkter

Annet bil pleie produkter er ofte brukt sammen med enten type voks. Bil polish, rubbing forbindelser og andre rensemidler blir brukt til å oppløse eller løsne skitt og rusk. Noen rensemidler inneholder elementer som vil fylle i riper å redusere synligheten og andre bryter ned rust. Mange av disse polerings faktisk fjerner en del av bilens beskyttende top coat, så det er en god idé å vokse en bil etter en intensiv rengjøring behandling for å erstatte den beskyttende topplag.
Merker og typer

dag Turtle Wax fortsetter å være den mest kjente merkevare av kommersielle bilvoks. Den splitter produserer både lim og flytende voks, sammen med en omfattende produktserie som inkluderer andre rengjøring alternativer. Dodo Juice, Wolfgang, og DP er andre vanlige bil voks behandling merkevarer, og tilbyr mange forskjellige voks både naturlig og syntetisk. Til slutt, produserer armorall flere varianter av flytende voks sammen med sin bedre kjent interiør beskyttelse og rengjøringsprodukter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122388.html

Previous:
Next:

Car Cleaning