Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Slik fjerner Dog Spytt Fra Car Windows

Hunder er noen av de mest elskelige skapninger i verden, og til tross for feil som overdreven siklende, hundeeiere rundt om i verden er glade for å dele sin bil med hunden sin. Etter turen er over, er problemet at slimete film igjen på bilvinduene. Prøv disse teknikkene for å kvitte seg med hunden spytt og aldri la noe komme i veien for en annen tur med Fido igjen. Instruksjoner
en

Rengjør vinduene så snart som mulig. Jo lenger spytt forblir på vinduet, desto vanskeligere er det å fjerne og mer sannsynlig er det å forårsake flekker på vinduet. Sotede vinduer pleier å farge lettere enn ubehandlede vinduer fordi filmen er på innsiden av bilen, og spytt sitter på filmen forårsaker flekker i stedet for på vinduet selv.
2

Mix eddik og vann i like deler i en sprayflaske og bruke den som vanlig vindu renere. Eddik bidrar til å skjære gjennom hund sikle og fjerne eventuelle flekker igjen.
3

Dypp en Mr. Clean magiske Eraser i varmt vann og klem ut overflødig. Skrubb vinduet. Hvis noen hund sikle gjenstår, spray med eddik og vann-blanding og bruke svamp til å skrubbe løsning på vinduet for å fjerne resten av sikle.
4

Bruk en fille for å tørke Pine Sol på vinduene. La renere å forbli på vinduet i noen minutter og stige med varmt vann. Avslutt med vindu renere å fjerne noen av de skyet film som gjenstår og få en strek gratis finish.
5

Spray Goo-Gone på vinduene. Denne støvsugeren, utviklet for å fjerne klebrige stoffer, hjelper også å fjerne tykk og sta hund sikle og bidrar til å fjerne flekker. Skyll vinduene med varmt vann og avslutt med vindusvask.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122130.html

Previous:
Next:

Car Cleaning