Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan få Sap Off of a Car

Med mindre du bor der det ikke finnes trær, har du, eller vil, møter tre saft på bilen din. Det spiller ingen rolle hva det treet er, saft av trær alle har lignende egenskaper, og det er mange trygge måter å fjerne det fra slutten av bilen. . Du trenger
Generelt bil vaske utstyr-bøtte med såpevann, svamp, hageslange
isopropylalkohol-70% til 90%, spiller ingen rolle
Cotton swapper eller bomull baller
Anti-bakteriell rensemiddel, som Purell
Round frotté voksing pad
Non-aceton neglelakkfjerner
Varmt vann
rene kluter
Car Wax
Vis flere instruksjoner

en

Vask bilen med skummende såpevann laget med oppvaskmiddel, skyll. Grunnen til vask av bilen før du begynner noen metode for å fjerne treet SAP er å ikke bare vaske av så mye av saft som du kan, men også å fjerne smuss og skitt som kan lage riper i mål som du bruker den valgte metoden for saft fjerning .
2

Dilute, ikke mer enn 50%, rubbing alkohol med varmt vann. Sug en bomull swap eller bomullsdott i rubbing alkohol løsning og gni det på saft spot. Rubbing alkohol myker saft og gjør det lettere å tørke av. Skyll stedet hvor sevjen var og rubbing alkohol er med varmt til varmt vann.
3

Suge en bomullsdott i rubbing alkohol løsning og la den på saft sted for noen minutter før gni saften av når sevjen har vært på bilen for en lengre periode eller utsettes for sterk varme. Ofte sjekke fremdriften og fuktighet av bomullsdott, og legger mer rubbing alkohol hvis nødvendig. Skyll flekken når sevjen har blitt fjernet.
4

Påfør hånd anti-bakteriell rensemiddel til SAP flekker med en ren klut eller bomullsdott er en annen metode for å fjerne treet saft. Følg med skylling med varmt vann og saft skal være borte. En ren, rund frotté voksing pute kan benyttes for å påføre anti-bakterie rensemiddel hvis det er et stort område av saft for å bli fjernet. Gni i en sirkulær bevegelse, lik voksing en bil. Skyll grundig når sevjen er borte.
5

Bruk aceton fri neglelakkfjerner med en ren klut eller bomullsdott på SAP-spots. Etter at sevjen er fjernet, lage en pasta av vann og bakepulver til å vaske det berørte området, og skyll med varmt vann. Test denne metoden ut først på et skjult sted av bilen maling for å sørge for at det ikke vil skade lakken.
6

Buff de behandlede områdene med polish, etter fjerning av tunge saft, for å rydde opp i eventuelle merker som kan ha blitt opprettet under hånd-rubbing med den valgte SAP fjerne metoden. Enhver behandlede området må også være re-vokset ettersom metoden og væske brukes til å fjerne saft vanligvis fjerner den underliggende voks ..

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122292.html

Previous:
Next:

Car Cleaning