Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Slik gjenoppretter gummimatter

Gummi gulvmatter som brukes i biler bidrar til å beskytte interiør tepper fra salt, gjørme, tjære og andre utendørs forurensninger. Gummi gulvmatter er lettere å rengjøre enn tradisjonelle tepper og gir en anti-skli bakside for å holde dem på plass på gulvet i bilen. Gjørme, slaps, skitt og vann brakt inn på sko og støvler kan la matter ser kjedelig og forvrengt. Gjenopprette gummimatter til sin tidligere glans på mindre enn 30 minutter er hva du trenger
Mild såpe
Vann
Bucket
Scrub pensel
Slange med sprøyta munnstykke
Degreaser
frottéhåndkle
linolje
Myk klut
Eddik
Nonoily dekk og gummi protectant
Skum pad
Vis flere instruksjoner
en

Fjern gummimatter fra bilen og legge dem ute på en hard, ren overflate.
2

Bland to ss. av mildt oppvaskmiddel med én liter varmt vann i en bøtte. Skrubbe av gjørmete, inntørkede oppbygging med en stiv skurebørste dyppet i såpevann, skuring overflaten av matten.
3

Skyll matten med en høytrykks-dysen på en hageslange. Plukk opp matten og gi den en rist for å fjerne eventuell sammenslåing vann.
4

Spray et avfettingsmiddel over matten hvis du merker noen murkiness eller skitt rester. La avfettingsmiddel å sitte på matten i 15 minutter og skyll med en rask spray av hageslangen.
5

Tørk matten med en frotté håndkle og undersøke overflaten for saltavleiringer, vann flekker eller veien tjære. Ta veien tjære ved å fukte en myk klut med linolje og gni den over limrester før den er fjernet.
6

Clean hardt vann eller salt innskudd med eddik og en myk klut, gni fuktet klut over matten til skorpen er fjernet. Skyll matten med rent vann og tørk med en frotté håndkle.
7

Unn matten med en nongreasy, gummi etterbehandling behandling som ZAINO Z-16 Perfect Tire Gloss. Fukt en skum pad med en liten mengde dressing og gni i sirkelbevegelser over matten for å få opp glansen. La ligge i fem minutter og fjern eventuelle rester dressing med en ren klut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122553.html

Previous:
Next:

Car Cleaning