Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan rense en bil etter en ny maling jobb

Maleri bilen kan koste hundrevis av dollar og kan lett messed up. Mange vet ikke hvordan de skal behandle sine biler etter en ny maling jobb. Du ønsker ikke å rote opp en fire eller fem hundre dollar maling bare fordi du vasket det på feil måte. Instruksjoner
en

Spesielt i de første 60-90 dager etter en ny maling jobb, bør du aldri bruke kommersielle bilvask og voks på bilen din. De fleste vil ta sine biler til en automatisk eller mer profesjonell bilvask som en drive-thru bilvask. Utnytte disse bilvask kan skade fullføre hvis det i løpet av disse første 60-90 avgjørende dager. Det anbefales (selv etter 60-90 dager er opp) bør du hånden vaske bilen din for å holde finishen ser perfekt.
2

Innstilling gjenstander på toppen av en bil som har blitt nymalt er en stor ut. Sitter selv de minste objektene (noe som runde og små som i bunnen av en drikking glass) kan lage små riper på bilens lakk jobb og disse riper kan gjøres selv om du fjerner gjenstanden som litt som du kan. Det anbefales at du aldri satt noe (stor eller liten) på toppen av bilens lakk jobb selv etter at maling jobb har utvidet utover den kritiske fasen.
3 p Hvis du nettopp har hatt en fersk maling jobb, bør du holde bilen i garasjen når den ikke blir kjørt. Ting som fugleskitt, tre SAP og natt dugg inneholder syrer som kan skade finish. Det anbefales at du holder bilen i garasjen i minst 3 til 4 uker etter at maling jobb. Også, hvis kontakten har oppstått bør du vaske med såpe og vann umiddelbart.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122143.html

Previous:
Next:

Car Cleaning