Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvor å Feilfri Paint eller søle fra Car Paint

Du bil er utsatt for ulykker og uhell når den er parkert utendørs. Maling kan finne det veien til bilen din av en rekke måter. Noen kan være maleri av kjøretøyet og ikke skjønner han flekker bilen med maling dråper eller spruter. Du kan også være årsaken til farging bilen med maling ved å male med det uten skikkelig dekker kjøretøyet. Eller du kan ta på overflaten av bilen med maling-farget hender. Det er fullt mulig å fjerne maling flekken og spruter fra overflaten av bilen. Du trenger
Isopropanol
mikrofiber håndklær
Goo Gone
Clay bay
Oppvaskmiddel
Vis flere instruksjoner
Isopropylalkohol Metode

1

Kjøp en flaske med isopropanol. Det er veldig billig og det kan kjøpes i hvilken som helst butikk.
2

Fukt en microfiber håndkle med isopropanol. Ikke skyll håndkleet.
3

Plasser våte delen av håndkle over pekefinger og langfinger.
4

Gni malingen spruter på bilen kraftig, til malingen forsvinner helt. Du kan enten bruke en opp-ned-bevegelse eller sirkulær klokken /mot klokken bevegelse med fingrene.
5

Fjern overflødig alkohol og maling med en tørr microfiber håndkle. Etterpå tørker bilen med håndkle.
Goo Gone and Clay Bar Method
6

Kjøp en flaske eller kan of Goo Gone, fra butikker som Home Depot eller Lowes. Goo Gone har lim kvaliteter som kan kvitte seg med maling og ikke la noen limrester.
7

Kjøp en clay bar fra en auto butikk eller butikk. Clay bar er et lim stoff som tar maling av.
8

inn en søknad of Goo Gone på hver maling flekken. Tillate det å sette inn i flekken for et øyeblikk. Gni av malingen med en microfiber håndkle. Jobbe sakte og bevisst og ikke bruke mye press.
9

Fjern eventuelle gjenværende maling med leire bar ved hjelp av en opp-ned-bevegelse. Ikke bruk sirkelbevegelser og gjelder ikke for mye press. Tørk overflaten av bilen med microfiber håndkle.
10

Vask bilen med en lik blanding av oppvaskmiddel og vann. Grundig rent av bilen og deretter tørke den med microfiber håndklær eller la det lufttørke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122453.html

Previous:
Next:

Car Cleaning