Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Slik Rengjør Dashboard og konsoll i bilen

Dashbordet og konsoll er to av de mest-sett deler av kjøretøyet, så det er siden som du ønsker å holde dem rene. Mange vet ikke den riktige måten å rengjøre dashbord og konsoll-de bare tørke dem med et papirhåndkle. Men det er bestemte måter å rense og beskytte dashbordet og konsollen, slik at de vil holde seg i god stand og ser flott ut hele veien nedover veien. Du trenger
Towel
Flytende bilen renere
Mircofiber håndkle
Varmt vann
Cloth
Tannbørste
Vinyl protectant spray
Vis flere instruksjoner
Dashboard
en

Fukt et håndkle med varmt vann og tørk dashbordet for å forberede den for rengjøring. Nå spray dashbordet med en flytende bilen renere, som kan finnes på noen store automotive butikken. Bruk en myk klut til å jobbe renere inn i dashbordet. Fortsett over hele dashbordet. La området tørke før du går videre til neste trinn.
2

Spray en vinyl protectant spray på en ren klut, og tørk dashbordet. Fortsett sprøyting og tørke før du har dekket hele dashbordet. Sprøyting kluten kan du rengjøre dashbordet uten å få noen spray på frontruten eller andre områder. La protectant spray til å sitte i fem til åtte minutter.
3

nå bruke en microfiber håndkle til å tørke av dashbordet. Håndkleet vil fjerne leftover støv og partikler og gi dashbordet en glatt finish.
Console
4

å rengjøre konsollen, trenger du en tannbørste og en all-purpose rengjøring spray. Fukte området av konsollen du ønsker å rense først. Ta tannbørste og skrubb områder som en vaskeklut ikke kan nå. Fortsett å spraye disse områdene og skrubbing med tannbørsten før du har fjernet så mye skitt som du kan.
5

Etter rengjøring med tannbørste, ta en liten fuktig klut og tørk konsollen med kluten. Bruk tørkepapir til å fjerne støv og partikler som du har plukket opp med kluten. Fortsetter å tørke konsollen før du har tørket opp alle de gjenværende smuss og skitt. ​​
6

Ved rengjøring områder med håndkle, sørg for å spraye inn håndkleet og ikke konsollen, slik at du ikke bruker for mye spray (som kan få overalt). Tørk av konsollen med håndkle før det kommer opp ren.
7

La området lufttørke. Du kan spraye konsollen med en vinyl protectant spray for å holde finishen på materialet. Pass på at bilen er helt tørt før sprøyting.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122091.html

Previous:
Next:

Car Cleaning