Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hva er den beste måten å rense en fet bil frontruten

En fet bil frontruten kan alvorlig påvirke kjøreforholdene når solen og andre lys, for eksempel motgående frontlykter skape dis;? Dermed gjør sikten når du kjører lav. Ifølge Cartalk.com, "The plast og vinyl i bilen faktisk fordampe eller" sublimere "over tid. Det kalles ut-gassing." Auto detaljering produkter kan også lage skitne glass på en auto frontruten når de fordamper. Heldigvis, kan du enkelt rense fet bil frontruten med et par billige produkter. Clean Glass Forberedelse

Kjøp noen loer håndklær som er funnet i bil eller maleri seksjoner i varehus for å rengjøre skitne glass. Du må bruke disse typer håndklær slik at du ikke lar lo og annet rusk på auto frontruten. Disse typer håndklær også plukke opp rusk på en bil frontruten mye bedre enn den tradisjonelle papirhåndkle. Også kjøpe en boks med glass renere som er funnet i den automotive avdeling snarere enn i noen andre avdelinger. Hjem glass omsorg rengjøringsmidler inneholder ammoniakk som er svært skadelig for bil interiør plast og vinyl. Samle en rasping klut som også er funnet i en bil avdeling av en butikk for å tørke rent glass uten å forlate vannmerker.
Rengjøring Glass av en Interior Dirty bil frontruten

Lay et gammelt håndkle på dashbordet i bilen din for å hindre at den blir mettet av glass omsorg renere. Begynn å rense skitten bil frontruten ved sprøyting glass renere over det. Tillat den renere å sitte i noen minutter, slik at den er i stand til å trenge gjennom det oljeaktige residuum. Begynne med å ta en lofri klut og tørke i horisontale bevegelser på auto frontruten. Nå tar rasping klut og tørk rent glass ved å bruke samme over og over rengjøringsmetode. Tørk rent glass i noen minutter til det ikke væske fra glass renere kan sees.
Utvendig Dirty Glass Rengjøring

En auto frontruten på utsiden kan akkumulere fettrester fra asfalt, bugs og tjære. Spray utsiden av frontruten med glass omsorg renere. La renere å sitte på skitne glass i noen minutter, ta en lofri klut og tørk i vertikale bevegelser. Tørke i en annen retning vil tillate deg å fastslå om noen striper. Påfør glasset renere til den skitne glass igjen og la den sitte. Ta en annen lofri klut og tørk i en opp og ned bevegelse. Følg ved å tørke rent glass med rasping klut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122353.html

Previous:
Next:

Car Cleaning