Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan rengjøre felgene

Du har kanskje lagt merke til at rengjøring felger på biler kan være veldig tøff og tidkrevende. Rengjøring felger på bilen er hardt arbeid, men hvis du tar de riktige trinnene og bruke de beste verktøyene kan det være lett. Du trenger
Spesifikke hjulet rengjøringsmidler (kjøp på noen auto deler butikker /mega kjeder) BucketHose med spray nozzleCleaning fille (har ikke noe imot å bli skitten) BrushDrying håndkle
Vis mer Instruksjoner

1.

Først fylle rengjøring bøtte med vann og tilsett rengjøringsmiddel at du kommer til å bruke (lese retninger for mye å bruke).
2

Spray rim /dekk i en sirkulær bevegelse med slange og sørge for at de er helt våte.
3

Sørg for rengjøring fille er grundig såpevann og begynner å vaske dekk på toppen og helt gå rundt hele dekk, begynner å rengjøre felgen fra topp stand rundt med urviseren.
4

Når dette er gjort rengjøring med fille bruk pensel for å få på områder /små sprekker som du ikke kunne komme med fille.
5

Spray felgen i sirkelbevegelser etter ut siden av felgen og skyll dekket. Når dette er gjort bruke håndkle for å tørke både felg og dekk og legge til ekstra produkt til dekk for etterbehandling glans.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122087.html

Previous:
Next:

Car Cleaning