Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan kan jeg fjerne Duct Tape fra bilen min?

Noen ganger må du kanskje plassere duct tape på bilen din. Et vindu knust under en storm, og du må tape papp over hullet. Kanskje din baklys henger i en wire og du må tape den på plass til du får den reparert. Uansett, når det gjelder tid til å fjerne duct tape, kan du finne det vanskelig å få den av, er The limrester det etterlater seg spesielt plagsom. Men det er flere måter å kunne fjerne den. Pull

Den første bestillingen av virksomheten er å fjerne selve tapen fra bilen. Med litt flaks, vil du få den av i ett stykke og etterlate seg en minimal mengde rester. Hvis båndet har vært utsatt for høy varme eller svært tørre forhold, eller hvis båndet har vært på plass for en lengre periode, vil det trolig være betydelig rest å fjerne.
P Hvis båndet er i en slik tilstand at du ikke kan trekke den av for hånd, må du kanskje ty til en barberhøvel eller malingsskrape.
butikk-kjøpte rettsmidler

Besøk din lokale varehus eller auto deler butikken, og du vil finne en rekke effektive løsninger utviklet for å fjerne duct tape eller andre klebrige stoffer.

Bruk et lim remover som den generelle formål limet renere produsert av 3M, ifølge Outbackers.com. Goo Gone er et annet produkt spesielt utviklet for å håndtere denne typen rester problem.

Påfør løsningen direkte til resten og jobbe det inn i limet. Du skal ikke behøve å gni veldig hardt i de fleste tilfeller. Limet vil mykne og til slutt slipper. Det kan kreve mer enn ett program, avhengig av mengden av rester igjen av båndet. Produkter som hevder å være nyttig for "bug og tjære" fjerning er også gode valg hvis du ikke finner andre produkter.

Hjem rettsmidler

En rekke av husholdningenes og garasje produkter kan du har i hjemmet ditt vil fungere godt for å fjerne duct tape rester fra bilen uten å skade lakken.

Mett duct tape rester med startgass fra en sprayboks, ifølge ThriftyFun. com. Den kjemiske i startfluid eter, så ikke puste inn røyk eller røyk i nærheten av det. Etter at limet er mettet, bruk en klut til å gni det løs. Prøv også inkluderer tennvæske, WD-40 og neglelakkfjerner.

Hva blir igjen etter forsiktig skrubbing skal være myk og lett fjernes med et barberblad. Hvis det er en malt overflate, bruker veldig lett trykk for å skrape de gjenværende delene av eller du kan ripe opp lakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122531.html

Previous:
Next:

Car Cleaning