Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Slik fjerner Tørket fugleskitt Fra et bilens Finish

Fugleskitt er svært etsende, og kan ødelegge lakken din. De inneholder også sandsteinen som kan og vil ripe lakken din hvis du prøver å gni dem bort. Kombinert med en solrik dag, fugleskitt kan stivne i et stoff med mer stikker makt enn instant lim, og gjør mer skade enn grovt sandpapir. Du trenger
hageslange med spray vedlegg
"Green" rensevæske
Myk klut
Vis flere instruksjoner
en

Spray hele bilen med vann . Vann er den nærmeste til en universell løsemiddel som vi har. Selv om vann alene vil ikke fjerne fugleskitt, vil det myke dem slik at mindre rensevæske vil være nødvendig.
2

Mix rensevæske etter anvisningen på pakken. De beste rengjøringsmidler bruke naturlige ingredienser i stedet for uorganiske, petroleum-baserte tensider. Væsker som inneholder appelsin eller annen sitrus oljer, trollhassel, vintergrønne, eller andre plante-baserte tensider rense godt uten å skade finish.
3

Påfør rensevæske på en myk klut. Ikke påfør direkte til din bil.
4

Klem litt av væsken over det verste av fugleskitt og la det sitte i noen minutter. Vask hele bilen, ved hjelp av en myk klut og brede armbevegelser. Tror "voks på, voks av," fra filmen "The Karate Kid". Disse armbevegelser vil bidra til å holde deg fra å ha såre muskler senere. Dette vil også sikre at samme trykk og retning har vært brukt i alle deler av bilen, hindrer striper senere.
5 p Hvis nødvendig, dip klut i væsken en siste gang og klapp forsiktig på den gjenværende fugleskitt til de er helt oppløst. Spray hele bilen med slangen din, slik at bilen å dryppe tørr. Tørk bilen med en myk klut for å unngå vann flekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122183.html

Previous:
Next:

Car Cleaning