Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvor å Feilfri nye biler

De fleste bileiere liker å holde utsiden av deres biler glitrende og innsiden av bilene sine uten flekker, lukter eller skitt. Eiere av nye biler er enda mer obsessive om detaljering av bilen sin, og kjenne de riktige måtene å holde din nye bil ren kan du sette inn så lite arbeid som mulig for å holde bilen ser ny. Når bilene er nye, vil hver flekk eller lyte stikke ut mer, så ta vare på de plassene når de kommer opp og gjør det riktig vil bidra til å holde din nye bil i den formen du ønsker det. Instruksjoner
en

Vask utsiden av bilen med væske bilvask. Legg vask sop til vann og bruk en svamp til å skrubbe våt bil. Sørg for å skrubbe hele bilen med et jevnt lag og skyll bilen helt.
2

Wax våt bil med en frotté og en bil voks før det tørker. Voksen bør spres jevnt over hele kroppen av bilen. Voksen påføres direkte på bilen og tørkes av med en frotté eller håndkle. Dette vil voks bilen og tørk den på samme tid, holde den ser glatt, lyse og rene.
3

Fjern mattene fra inne i bilen og flytte seter. Støvsug gulvet i bilen, setene, mattene og under setene. Bytt matten når du er ferdig.
4

Bruk rensekluter og beskyttende våtservietter for å rense dører, paneler, rattstamme og dashbord i bilen. Tørk disse områdene med våtservietter i samme retning og endre kluter når de blir skitne.
5

Spray speilene og innsiden av vinduene og frontruten med glass renere og tørk av med en frotté.

6

Spray og skrubbe dekk med et dekk skinner produkt. Dette produktet vil gjøre dine dekk skinne og gjenopprette sin opprinnelige svart farge. Når du er ferdig, kan du bruke en klut for å fjerne eventuelle overskytende kjemikalier som kan ha dryppet på din felger eller hjul.
7

Spray innsiden av bilen med en frisket spray eller legge til en luft freshner å fullføre rengjøring og gjøre bilen lukter sitt beste.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122338.html

Previous:
Next:

Car Cleaning