Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Den beste måten å rengjøre en bil Før Voksing

Detalj rengjøring en bil er den beste måten å rengjøre bilen før voksing. En dyp, detaljert rengjøring fjerner skitt og støv som kan ripe opp lakken på bilen når voksing. Du trenger
Slange med spray munnstykke
Bucket
Bilvask såpe
Bilvask mitt eller myk klut
Chamois eller tørre myke kluter
Vis flere instruksjoner

en

Fukt hele bilen med vann fra slangen. Skyll av så mye jord som mulig før vasking. Bruk en strøm av vann i hjulet brønner og under chassis.
2

Fyll bøtte med bilvask såpe og vann.
3

Vask bilen fra toppen til bunnen. Begynne med taket. Spray taket med klart vann. Såpe taket med bilvask mitt eller en myk klut dynket i såpevann. Re-mette mitt eller klut etter behov for å holde rikelig med såpevann i mitt eller klut. Skyll umiddelbart så såpen ikke tørker på taket, som vil etterlate striper eller vann merker.
4

Fukt vindusflater med slangen. Såpe hver seksjon og skyll før du går videre til neste avsnitt. Re-skyll taket hvis noen såpe overlappes taket delen.
5

Fukt midtre delen av bilen, panseret og bagasjerommet. Vask hver seksjon og skyll godt. Overlapping vinduet delen mens spyling for å fjerne alle såperester.
6

Fukt den nederste delen av bilen med slangen. Vask med såpevann og skyll godt. Hell ut de resterende såpevann og skyll bøtte. Refill med bilvask såpe og vann. Re-vaske den nederste delen for å være sikker all jord har blitt fjernet.
7

Åpne bagasjerommet, hette og dører. Skyll mitt, dempe med såpevann og tørke ut døren syltetøy, hette kanter, trunk kanter og metall områder i motoren og bagasjerommet avdelinger. Skyll mitt med slangen og tørk de områdene med rent vann for å fjerne såperester.
8

Tørk bilen helt fra topp til bunn med et pusseskinn eller en tørr klut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122562.html

Previous:
Next:

Car Cleaning