Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Slik fjerner Auto Wax

Før du påfører et nytt strøk med bilvoks, er det viktig å fjerne gammel bilvoks fra bilens lakk. Å ikke gjøre dette kan forlate finishen ser kjedelig i stedet for blank. Du må kanskje også fjerne gammel voks hvis mål er på jakt stripete, har en virvel mønster fordi det ble brukt i direkte sollys eller det ble ikke brukt riktig. Selv voks gjør bidra til å forhindre skader på bilens lakk og etterlater det ser bra ut, voks buildup aldre utseendet på bilen din. Du trenger
Wax remover
mikrofiber håndklær
Auto poleringsmaskin (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Vask bilen for å fjerne støv og skitt før du begynner voks fjerning. Kjøpe en kommersiell skirens, også kjent som en prewax renere, fra en auto deler butikken.
2

Påfør et tynt lag med voks remover til hele maling jobb med en mikrofiberklut. Arbeid i små seksjoner, slik at den fjerner ikke får tid til å tørke. Legge press som du gni å vaske bort gammel voks. Alternativt, påfør remover med en auto poleringsmaskin.
3

Bruk en ren microfiber klut til å tørke bort overflødig remover og voks som har løsnet. Fortsette å gjelde jevnt press som du tørke ned maling.
4

Gjenta prosessen etter behov til den gamle voks er helt fjernet. Du må kanskje trekke bilen inn sollyset å sjekke. Hvis det er disig flekker eller skinne er ujevn, kan det fortsatt være gammel voks på bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122305.html

Previous:
Next:

Car Cleaning