Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan holde fuktigheten ut av en bil Cup Holder

Mange av oss praktisk talt bor i våre biler. Vi er alltid på vei et sted, så vi tar våre drinker med oss. Det er irriterende å ha alt det fukt bygge opp i koppholderen av bilen som det gjør en reell rot. Her er noen tips for å kutte ned på fuktighet i bilen koppholder, eller for å bli kvitt rotet alt sammen. Du trenger
Papir servietter
Round svamp
Car cup dalbane
Vis flere instruksjoner
en

Rydd opp i koppholderen.

2

Legg en serviett eller et brettet papir håndkle i bunnen av koppen holder å absorbere fuktighet som drypper disse fastfood drinker. Bytt det ut fra tid til annen for å holde den ren eller gjøre det til en vane å be om et par ekstra servietter hver gang du plukker opp en drink.
3

Kjøp en reise krus eller kopp som er isolert og ikke svette. Dette er veldig bra hvis du har en lang pendle til arbeid og du må ha det kopp varm kaffe til å ta med i bilen hver morgen. De kan også holde kalde drikker kald lengre og din koppholder holder fuktighet gratis.
4

Kjøp en "koppholder og dalbane." Disse er morsomme og praktiske. Dette er en liten absorberende stein og dalbane som passer i bunnen av din koppholder. De absorberer normal fuktighet som drypper brus og kaffekopper. De er gøy fordi du kan kjøpe dem med favorittlaget ditt logo. Disse er tilgjengelige på auto forsyne butikker, gavebutikker og rabatt butikker.
5

Prøv en billig løsning til fukt problemet ved å plassere en rund svamp i bunnen av bilen din koppholder til å absorbere fuktighet fra din ulike reise drinker. Hvis du ikke finner en rund svamp, kuttet en til å passe. Vask dem når de er skitne, for å være klar til bruk igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122100.html

Previous:
Next:

Car Cleaning