Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan Clean Leather Auto Møbeltapetsering

Skinnet som brukes i bil møbeltrekk er kuskinn og er meget slitesterk. I de tidlige dagene av bilkjøring fleste biler var av den åpne variasjon, så skinninteriør ble brukt fordi det var i stand til å stå opp til elementene. Skinnseter er fortsatt brukes i biler som i 2010, men som en luksus oppgradering fra standard klut eller vinyl møbeltrekk. Du trenger
Støvsuger
rene filler
Leather renere
Leather conditioner
Vis flere instruksjoner
en

Støvsug skinninteriør å fjerne smuss og partikler som kan bli innebygd i skinn og få den til å slites fortere. Tørk opp ytterligere støv eller løst smuss fra møbeltrekk med en fuktig, ren klut.
2

Velg et varmt område for å rense skinn. La ovnen kjøre i bilen i noen minutter for å varme opp interiøret hvis det er kjølig ute, som lær reagerer på rengjøring bedre når det er varmt.
3

Velg en vannbasert syrefri renere som er laget spesielt for skinninteriør. Ikke bruk sadel såpe eller vanlige rengjøringsmidler som er sure og kan skade fargestoff på skinninteriør.
4

Påfør på en ren fille og jobbe det inn i et lite område av møbeltrekk i en sirkulær bevegelse. Fortsette inntil hele området som skal rengjøres er dekket. Tørk overflødig renere fra møbeltrekk med en fuktig ren klut. La møbeltrekk tørke helt før du fortsetter.
5

Påfør et skinn conditioner til møbeltrekk med applikator som fulgte med balsam eller en ren fille når det har blitt renset. La conditioner på møbeltrekk for tiden spesifisert på skiltingen til conditioner å tillate det å trenge inn i lær overflate. Tørk opp overflødig balsam med en ren fille når riktig mengde tid er utløpt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122572.html

Previous:
Next:

Car Cleaning