Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan bli kvitt veggdyr i en bil

Veggedyr er et nattlig insekt som lever på varmblodige skapninger som mennesker og dyr. De hjemsøke tepper og møbeltrekk og skjules i det sprekker eller små områder de kan i løpet av dagen. De kommer ut om natten og engorge seg på hva blod de kan før du trekker tilbake til sine skjulesteder. Veggedyr kan hjemsøke ethvert område som har tepper eller møbeltrekk, inkludert kjøretøy. Du trenger
Vaskemaskin
Dryer
Vacuum
Plastic wrap
Diatomejord pulver
Vis flere instruksjoner
en

Fjern og vaske setetrekk eller tepper i bilen og kaste dem i tørketrommelen på høy i ca en time. Vaskemaskin og varme fra tørketrommelen vil drepe noen seng bugs og egg som kan ha blitt knyttet til dem.
2

Rengjør bilen. Rense ut alt rusk fra gulvplankene og under setene. Dette vil hjelpe deg i prosessen om å bli kvitt de veggdyr.
3

Vacuum alle setene og gulv i bilen din. Dette vil suge opp noen seng bugs eller egg som har knyttet seg til teppe eller seter. Veggedyr liker å leve i sømmene av møbeltrekk, så vier spesiell oppmerksomhet til disse områdene.
4

Steam rense alle de rammede områdene i kjøretøyet. Dette bør fjerne noen av veggedyr som rengjøring eller støvsuging savnet. Den varme dampen vil hjelpe drepe resten av bugs.
5

Pakk dine bilseter i plast. Dette vil bidra til å holde bilseter klare for feil og vil kvele de som ble igjen på dem.
6

Påfør litt Diatomejord til alle sprekker og sømmer i møbeltrekk og teppe som veggedyr kan skjule. Kiselgur er en naturlig stein talkum som ikke vil skade mennesker eller dyr. Det er imidlertid dødelig for veggdyr. Den Diatomaceous Earth kan kjøpes på mange online butikker. Den Dirtworks nettsted selger Kiselgur i form av mel høyre på nettsiden deres til en rimelig pris.
7

Gjenta trinnene over etter behov. Hvis trinnene ovenfor ikke fungerer, kan du ringe en profesjonell for å fjerne smitten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122154.html

Previous:
Next:

Car Cleaning