Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan fjerne vann Marks fra et kjøretøy Body

Enten fra et plutselig regn storm eller naboens sprinkleranlegg, vann merker er til en bil kroppen hva akne er en tenåring hud. De er skjemmende, pinlig og, hvis venstre ubehandlet, kan skade underliggende lag. Mange folk ikke innser at hvis vann merker sitte på en bil for en uke eller mer, kan de faktisk etse inn i maling jobb. Men med jobb, kan du fjerne disse skjemmende flekker. Du trenger
Oppvask såpe
Bilvask børste
Destillert hvit eddik
Sponge
Chamois
Bilvoks
Myk klut
Vis flere instruksjoner

en

Vask bilen med vann og noen spruter av oppvaskmiddel såpe. Bruk en bilvask børste til å skrubbe bilen med vann og såpe blandingen. Vær sikker på slangeenden kjøretøyet ned periodisk for å sikre at såpen ikke tørker på kjøretøyet. Skyll bilen grundig når du er ferdig, noe som gjør at såpen er ute av alle bretter og ledd i auto kroppen.
2

Rub bilen ned med destillert hvit eddik hvis flekkene forbli . Syren i eddik hjelper oppløse mineraler i vann merker. Tørk av eddik på en svamp og gni det inn i vann merker. Arbeidet med ett parti av kjøretøyet om gangen og lar eddik å sitte i 30 til 60 sekunder før skylling den av. Når du behandler alt vannet flekker, vaske bilen igjen med vann og såpe blanding eller med bilvask sjampo.
3

Tørk bilen helt med et pusseskinn. Vri pusseskinn ut ofte for å sørge for at det fortsetter å suge opp vann. Tørk av de områdene som er mest sårbare for vann flekker først. Dette er de horisontale flater, som for eksempel panseret, taket og bagasjerommet.
4

Gi bilen en god voksing når vann flekker er borte eller begynner å falme. Denne hjelpen hindrer ytterligere flekker. Bruk en flytende voks for best resultat og fjerne voksen med en myk klut eller fille når den tørker. Tørk den av i en sirkulær bevegelse og mye arbeid. Svetten er verdt det når du ser din skinnende, beskyttet og vann mark fri bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122133.html

Previous:
Next:

Car Cleaning